miércoles, 15 de octubre de 2014

Au Revoir, Marie.

Les nostres classes mai són avorrides! La següent activitat que hem fet ha sigut a partir d'una mica de teatre, us explico:
La nostra professora ens va parlar d'un llibre de teatre que es deia "Au Revoir, Marie". A partir d'aquí el va escanejar i el va passar a casascú dels alumnes de la classe. Com en aquest llibre hi havia diferents personatges, a cada acte un de nosaltres era una persona, i ens vam ficar a llegir aquell llibre, com si fossim nosaltres, representant aquella història. Cada un llegia la seva part, i quan s'acabava cada acte, havíem de parar, i en un full apuntar totes les opinions i característiques que trobavam sobre l'Antic Règim, la Revolució Francesa i tot sobre el que estavam estudiant. A cada acte hi havia coses importants, ja que vam aprendre com vivien, que la roba demostrava de quina classe social erets, vam descobrir que comprar sal cada dia era obligatoria per cada ciutadà, que va ser l'època on es va descobrir la enciclopèdia...també vam veure els trucs que utilitzaven els nobles per fer pagar a cada pagès i tota la injustícia que hi havia, etc.

El llibre de "Au Revoir, Marie" comença on Hugo i Migue(els protagonistes) són dos estudiants d'un institut on no els hi agrada gaire la idea de estudiar, prefereixen divertir-se i passar-s'ho bé, com nosaltres. En una classe d'història els dos s'adormen, i sense caber ni com ni per què apareixen en un paisatge campestre. L'Hugo va vestit amb robes de gentilhome que representaria que es un de la noblesa o burgesia, en canvi, el Migue va vestit amb roba de pagès una mica estripada. Els dos al veure's així i en aquest lloc, van deduïr que s'havien quedat dormits, però no entenien que hi feien allà. Així que, començen a inspeccionar el lloc i es fiquen a caminar per allà on eren per fer passar temps mentrestant no es desperten. A partir d'allà comença una llarga història en el segle XVIII, on aquell temps va estar ple de aventures i d'aprenentatges per a ells. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario