jueves, 15 de enero de 2015

Primera Guerra Mundial

Després d'aquesta petita pausa al nostre petit bloc, vull desitjar-vos a tots i a totes un bon any 2015! Any nou, vida nova, així que anem a aprendre coses noves després de tot el descans que em tingut.

L'última activitat que vam realitzar abans de fer les vacances de Nadal, va ser fer una petita simulació amb un joc, on tu simulaves ser el Káiser Alemany, i havies de contestar unes preguntes. En aquesta activitat hi havia dos puntuacions; on la de dalt era sobre el teu coneixement a partir d'uns paràgrafs que havies de llegir i la de baix era que en certes ocasions et donava dues opcions per triar, i segons la que triaves significava que pensaves igual o no que el Káiser en aquell moment. Com més alta sigui la puntuació de dalt, més has encertat les preguntes sobre el tema. I com més altra sigui la puntuació de baix, més d'acord estàs amb les decisions del Káiser.


La següent activitat que vam fer va ser que a partir d'un còmic. Teníem un seguit de 53 vinyetes més o menys on explicava el seguit de tota la primera guerra mundial. El que nosaltres havíem de fer era agafar imatge per imatge i explicar el que veiem per acabar explicant la Primera Guerra Mundial. Em va agradar aquesta activitat perquè em va recordar a una que havíem fet en cursos anteriors i també perquè és una de les maneres que pots aprendre a partir de coses que ni et podries imaginar, ja que a partir de imatges molt simples pots acabar explicant tota la Primera Guerra Mundial.



No hay comentarios:

Publicar un comentario